Follow me & I'll Follow u back

Sunday, January 9, 2011

Suka-suka Di bulan Disember 2010 (part1)

Sebenarnya banyak lagi foto-foto kenangan 2010 Liz yang tak ter upload. Kalau dah kerja banyak dibuat , masa free Liz cuma sedikit sahaja. So kadang-kadang kerja memblogging pun terbantut. Tambah-tambah lagi bila Liz dah mula bekerja. Liz mula bekerja 3 Januari yang lalu...wah now dah satu minggu tahun baru berlalu. Masa bukan emas lagi....

Foto-foto ini adalah kenangan Liz bersama keluarga Liz Di Hotel Empire Country Club Jerudong Park pada 26/27 disember yang lalu...Boring juga kalau suami tak dapat cuti, so pergi bersamanya kat sini jadilah. Liz suka-suka sama hubby and kids semasa public holiday saja. Itu pun cuma satu hari saja we all mampu stay disana lepas itu hubby kerjalah semula ...


on our way to room 5426 @ Lagoon



Scenery from our room


Liz suka pemandangan ini


Superior - per nite $160 ( promotion during holidays)

Yang ini toilet


My kids suka sangat nak stay @ empire


Suasana di Lobby Empire
This hotel masih christmas mood...so decoration pun banyaklah di sini...




Mana Naqib...? Kesian my son jadi tukang gambar

Dinner time...

If u nak rasa ambuyat Brunei...di hotel 5 star ini pun juga available
Semuanya sedap-sedap..tapi prize per head wow tak boleh cakap lah..


No comments:

LinkWithin